28 marts, 2011

YEAAAAH!


SÅ ER UDENDØRSSÆSONEN FOR FODBOLD ENDELIG STARTET IGEN! Jeg har glædet mig som en sindsyg hele weekenden, til at komme ud på græs igen. Og det var helt fantastisk! Jeg har gået ude hele weekenden og sparket til min bold, og har været i træningscenter, så min kondi blevet holdt oppe, til vi startede på den allersidste sæson i min klub. Ja, efter sommerferien kan jeg nemlig ikke spille i min klub mere, da jeg er blevet for gammel. Og der er ikke en pigeklub for U17 piger. Men det gør ikke noget, jeg tager bare ind til den større by der ligger 8 min. væk. Det er måske også meget godt, at jeg starter derude, om 1½ år skal jeg jo i gymnasium, og jeg kan vel godt få nogle nye venner derude.


XOXO MIA.

17 marts, 2011

I AM NUMBER FOUR.

Så er det blevet tid til en fed film igen. På lørdag skal jeg ind og se "I AM NUMBER FOUR" med 6 af mine veninder. Vi er  blevet rystet godt sammen, og det er faktisk dejligt. Jeg har fundet ud af at forandring ikke er så slemt alligevel. Det er dejligt at være sammen med nogle af dem, jeg ikke har været sammen med i så lang tid. Men i hvert fald skal vi 7 piger ind og se filmen "I AM NUMBER FOUR". Jeg har set traileren i TV'et et par gange. Den ser god ud. Jeg tror det er én for mig. Jeg kan godt lide det der med at han flygter, og så skal man dø i rækkefølge. Nice. Men det er også lang tid siden, jeg har set en vildt god film. I biografen, altså. Den sidste jeg så i biografen var "Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1". Men jeg tror det bliver vildt fedt. De er nogle skønne piger, og supersjove at være sammen med. Så jeg glæder mig.


Trailer - I AM NUMBER FOUR.
Nummer fire ser sød ud, ik'ås? (:


XOXO MIA.

13 marts, 2011

"Hvad er barnets navn?"

Det blev Victor! Jeg var til barnedåb i dag ved min venindes lillebror. Men selvom jeg siger veninde, er vi næsten familie. Men det var i hvert fald rigtig sjovt, rigtig rigtig sjovt. Vi tog ud til Kalvø Badehotel og fejrede det. Og da vi skulle spise .. det er her det sjove kommer .. kunne vi næsten ikke få en bid ned. Min veninde har nemlig 2 supersjove fætre, der hedder Mads og Mikkel, og vi grinte så meget at vi ikke kunne få noget ned. Det var ellers lækker mad. Og da vi kom til desserten og slikket, var vi så mætte at der ikke kunne komme noget ned. (Så lidt har vi da fået spist). Men det var rigtig hyggeligt. Også i kirken. Der fik vi også slik. Præsten snakkede nemlig om fristelser (I husker måske slangen i Edens Have der fristede Eva og Adam til at bide i æblet). Præsten sagde at vi alle skulle holde i hånd, og så gik hun og spurgte om hun kunne friste med 1 slikkepind, og så blev det 2 slikkepinde. Det var meget sjovt, og laaaangt. Og Victor skreg og skreg. Men det var en hyggelig dag, rigtig hyggeligt.


XOXO MIA.

10 marts, 2011

Host .. Host.

Nu har jeg ligget i sengen, i hele 2 dage. Jeg er syg. Og jeg er simpelt hen træt af det. Jeg ligger og er snottet, hoster, og jeg er træt hele tiden. I det mindste får jeg lavet en masse en masse lektier.
Men jeg skulle have været i byen med mine 4 veninder i dag, men jeg måtte selvfølgelig aflyse. Sådan noget lort. Men jeg tror jeg har trængt til et par fridage. Jeg er træt af skolen, og at kunne arbejde hjemmefra er ikke helt dårligt. Her kan man være i fred, spise pindeis (jeg synes det hjælper på hosten) og spille computer. Så, alt i alt, er det ikke for dårligt. Men det er blevet en smule kedeligt, så det bliver rart at komme tilbage igen.


XOXO MIA.

06 marts, 2011

MGP - 2011.

Ja, i går var der jo det årlige børne MGP. Og jeg var faktisk overrasket. Jeg har altid syntes at der var mange sange der var platte osv. Men i år synes jeg faktisk at næsten alle var vildt gode, og folk kunne endda synge. (: Men der var vist blevet brugt en del autotune.

Nå, men Chestnut Avenue vandt altså. Og de var sgu da pænt gode. Nej, det er en underdrivelse. JEG ELSKER DEM! Nichlas kan synge, og både Malthe og Nichlas kan spille. Plus at Nichlas er MEGALÆKS.
Og sangen var bare fed. Jeg kunne nu også godt lide sang nummer 10. Jeg har siddet hele dagen og rocket med til de 2 sange. (:

Chestnut Avenue, Tro på dig selv - MGP vinder 2011













XOXO MIA.

05 marts, 2011

Veninder og venner.

Gosh, jeg har et virkelig stort problem. Det dækker bare over en længere periode, så det er for indviklet at forklare. Men lad os bare sige, at jeg har gjort noget, som jeg ikke skulle have gjort. Ikke noget der har gjort folk sure, men noget der har gjort mig selv sur på mig selv. Jeg ville ønske så inderligt at jeg ikke havde gjort det. Desværre kan jeg ikke skrue tiden tilbage og gøre det om. Og ja, som titlen siger, så har det noget at gøre med veninder. Det er problemet med nogle piger, inklusive mig selv. Vi tager ting alt for personligt og overtolker alting. Eller er det kun mig? Det er nemmere med drenge, de går ikke op i at ens ven, ikke siger farvel til en, eller at de gør noget, som man ikke skulle gøre. De kommer videre. Det kunne jeg godt lære af.


XOXO MIA.

01 marts, 2011

Menstruation fører til adoption.

Nej, det ved jeg jo godt at det ikke gør. Men min månedtlige menstruation er lige kommet, og jeg havde bare de vildeste smerter. Og så kommer jeg til at tænke på hvor ekstreme smerterne ikke må være når man skal føde. Så jeg tænker lidt på at adoptere, man slipper for smerterne ved selv at føde, man slipper for at blive tyk, og de er altså bare kære de små mørke mennesker. Og oveni det hele gør man jo også en lille dreng eller lille pige en kæmpe tjeneste. Ulempen er selvfølgelig er det ikke er ens eget barn, det er der jo noget specielt ved. Man bringer liv til verdenen, og man har selv lavet, det er ens eget afkom. 
Det koster jo også at adoptere, det er vist ret dyrt. Men min genbos datter har lige adopteret en lille dreng fra Etiopien og han er bare vildt sød. Nå, nu er der heldigvis lang tid til at den beslutning skal tages.


XOXO MIA.