27 februar, 2011

Fyre - Skal man elske eller hade dem?

Så nu tager jeg hul på et meget omtalt emne mellem veninder; FYRE. Skal man elske dem, eller hade dem? Vi gør vel egentlig begge dele. Vi kan jo ikke leve uden dem vel. Og helt ærligt, hvordan ville en verden uden Rob, Taylor, Torres og JB se ud? Ikke for godt, nej. De er nu ret søde, de fyre. På hver deres måde, selvfølgelig. Jeg prøvede at lave min drømmefyr, sat sammen af 4 superflotte fyre; Ben Barnes (Hår og ansigt), Fernando Torres (Øjne), Orlando Bloom (Smil) og Taylor Lautner (Krop). Njarh, resultatet blev ikke så godt. De er nu bedre hver for sig. De er ikke helt perfekte, men er der egentlig en helt perfekt fyr derude? En der både er sød, sjov, charmerende, romantisk og lækker? Nok ikke. Perfektion er uopnåeligt. Men en fyr der er sød, sjov, charmerende, romantisk og lækker, er jo bare min defenition af drømmefyren. Hvad er din?


XOXO MIA.

25 februar, 2011

Græsk mytologi.

Så nærmer projektugen sig. I dag har vi diskuteret de overordnede emner. Det var meningen at hver elev skulle komme op med ét overemne, men til slut havde vi 6 overemner, og vi er 25 personer i klassen. Nå, men jeg havde allerede sat mig i hovedet, at jeg ville skrive om den græske mytologi. Og et overordnet emne der passer dertil kunne jo fint være; Tro. Jeg mente selv at det var et perfekt overordnet emne, men et par drenge kom op med det overordnede emne; Kaos. Og størtedelen af min klasse er drenge, så i kan nok regne resten ud.
Kaos er da et godt overordnet emne, men nu havde jeg bare lige sådan glædet mig til at skrive om græsk mytologi. Min lærer sagde dog at det let kunne gå hen og blive emnearbejde. Men hvis man snakker med folk der har at gøre med græsk mytologi, og tænk hvis der var folk der stadig troede på græsk mytologi. Det ville da være helt fantastisk.
Men "Kaos" blev det altså, så jeg har besluttet mig for at skrive om en hjælpeorganisation; Læger uden grænser. Det er godt nok det modsatte af kaos, men de er der jo når kaos er til. Anyways, jeg glæder mig til at se hvad det bliver til, og det bliver forhåbentlig godt.


XOXO MIA.

24 februar, 2011

Frihed, Ansvar og Håb.

Jeg er blevet utrolig glad for kristendomstimerne. De andre forstår mig ikke. Men jeg elsker at snakke om ting som; frihed, ansvar, tvivl, tillid, håb, det god og det onde og angst. Jeg elsker i det hele taget at snakke, men især om ting der stikker lidt dybere. Ting hvor der ikke kun er ét svar, som det jo er i matematik. Der er ét svar, KUN en løsning. Men i det her .. Alle har forskellige meninger og tanker om fx frihed. Og ikke kun en rigtig løsning, der er flere forskellige tolkninger. Og det kan jeg lide. Når jeg fortæller om min tolkning af frihed, fortæller de andre og det er fedt at høre andres tolkninger. Tolkninger jeg måske slet ikke havde tænkt på. I hvert fald er kristendom blevet et af mine yndlingsfag.


XOXO MIA.

Humor = At gøre grin med andre?

Nej, det lyder ikke rigtig, vel? Jeg kom til at tænke på det i bussen. Et par af mine venner morede sig over de andres dumhed, fordi de selv er så pisse kloge. Det var så ubehageligt at høre på. De sidder bare der, og udspørger dem og alle mulige spørgsmål, og griner så når der ikke kan svares. Det er modbydeligt! Er det virkelig humor? Er det virkelig så sjovt at se andre blive ydmyget? Er det nødvendigt at spille på andres dumhed, for at more sig? Sådan har jeg aldrig forstået humor. Men måske er jeg forkert på den ..


XOXO MIA.

23 februar, 2011

Forårsrengøring!

Ja, så er forårsrengøringen startet. Selvom det godt nok ikke rigtigt er forår. Men rodet og snavset på mit værelse blev simpelthen for meget. Jeg kan kun tage snavs og roderi til en vis grad. I skolen og med mine lektier er jeg simpelthen en perfektionist og et ordensmenneske helt ned til det sidste.
Nå, men tilbage til rengøringen ..


XOXO MIA.

21 februar, 2011

Kærlighed gør ondt.

I dag har jeg set sandheden i øjnene. Jeg har fundet ud af den dreng jeg er forelsket i, ikke ser mig som andet end en ven. Ja, sandheden gør ondt. Jeg har vel altid troet, at hvis jeg bare ventede længe nok, så ville der være en fremtid med ham i. Men hvis man ikke tør tage det første skridt, bliver det måske aldrig til noget. Og lige nu aner jeg ikke hvad jeg skal gøre. Jeg bliver bange, når jeg tænker på at når vi går ud af folkeskolen, ser jeg ham måske aldrig igen. Jeg kan ikke leve et liv uden ham i. Eller kan jeg? På det sidste har jeg tvivlet. Han er en rigtig god ven, men er han virkelig mere end det. Argh, jeg kan ikke finde ud af noget. Kan jeg lide ham eller ej? Hvorfor skal det være så svært? Ja, jeg ved det. Lyt til dit hjerte. Det gør jeg, det gør jeg .. Men jeg hører intet ..


XOXO MIA.

Mit Første Indlæg.

Jeg har nu oprettet min blog. Endelig! Jeg har gerne ville have en i lang tid, men har aldrig fået det gjort. "Ved Verdens Ende" hedder den. Jeg har lige set Pirates of the Caribbean, så jeg blev vel lidt inspireret.
Jeg ved bare at det her er noget for mig. At skrive sin tanker og meninger ned, bedre bliver det ikke. Jeg fører også dagbog, men det er mine allerdybeste hemmeligheder der står der i. Men her kan man jo også give slip på følelserne og bare skrive. Følelser har vi jo alle. Alle har været kede, alle har været glade. Og mon vi ikke alle også vil opleve sand kærlighed en dag ..
Det var første indlæg i min blog. Herligt! Det var alt for nu, siden skal redigeres en smule endnu, men jeg vender tilbage.


XOXO MIA.