02 maj, 2011

En rigtig tudemarie.

Jeg har haft en ordentlig tudetur i dag. Det føles, som om jeg har en tank/dunk indeni mig, og nogle gange så brister tanken, og så er jeg bare nødt til at græde. Og bagefter var jeg OK igen.

BLOGCHALLENGE.


DAG 13 - Det eller det?

Twillight eller Harry Potter - Harry Potter.
Nat eller dag - Dag.
Pepsi eller Coca Cola - Altså, jeg kan ikke smage forskel, så jeg siger sgu bare Coca Cola. Klassikeren.
Kage eller is - IS.
Kat eller hund - HUND, helt klart. Jeg er lidt småbange for katte. De er jo ligesom .. mini tigre!
Fugl eller fisk - Ingen. Jeg kan hverken fugle eller fik. Men jeg tror jeg vælger .. fugl.
Mac eller Windows - Heh, nu har jeg aldrig haft noget som helst Mac, så jeg kan vel kun sige Windows.
Facebook eller Youtube - Jeg har, som skrevet før, ikke Facebook. Så Youtube it is!
Sommer eller vinter - Sommer.
Dansk eller engelsk - Engelsk.

XOXO MIA.

01 maj, 2011

4 dage til K R E T A !!!

Yup, jeg skal til Kreta med min mor, mormor og lillesøster om 4 dage! WUHU!

BLOGCHALLENGE (I har husket musikken .. ?)


DAG 11 - Det jeg har spist inden for 24 timer.

Vi er ikke kommet til aftensmaden i dag endnu, så jeg må jo tage aftensmaden fra i går. Til frokost i dag fik jeg rundstykke med salami på. Og til morgenmad fik jeg også rundstykker. Og mælk og juice. I går til aftensmad fik jeg noget kød. Jeg ved ikke hvad det var, da vi var på besøg hos vores venner. Derudover fik jeg pomfritter, kartofler, salat, tomatter, agurker, sovs og brød. Til dessert fik jeg Carte d'Or is med de der vaffelstænger med chokolade i, og kyskage. Ja, det var vist det.

Nå, det var fra i går af. Så til i dag.

DAG 12 - Facebook status + forklar.
Ja, den var nem. Jeg har nemlig ikke Facebook, som den eneste i verden. Og det er ikke, fordi jeg er imod Facebook eller noget. Jeg har også tænkt på at få det. Men .. jah .. det bliver bare aldrig til noget.



XOXO MIA.

29 april, 2011

Hurra, hurra, hurraaaa.

I dag skete det. Prince William og Kate Middleton, eller skal vi kalde hende Princess Catherine, blev gift. Kl. 11.00 (engelsk tid) sagde de begge "I will" (jeg vil) til hinanden i Westminster Abbey, den fantastisk smukke og enormt store kirke i London. Det var et meget højtideligt bryllup. Jeg følte næsten jeg var tilbage i de gamle dage. Der var jo den gamle kirke, præsten, som så meget formel ud, karetten og Kates 'kniplingekjole'. Og var Kate ikke bare smuk. Kjole med slæb, V-udskæring og kniplinger. Hold da op! Jeg var blændet. Hun så fantastisk ud.
I klassen sad jeg og så brylluppet live på people.com. Vi fulgte alle med. Og det var meget smukt. Så tusind gange tillykke til det nygifte par: Prince William og Princess Catherine.



XOXO MIA.

Forfatter, tolk, journalist - hvad skal man dog vælge?

I dag har min klasse haft besøg af vores uddannelsesvejleder. For et par uger siden var vi nemlig på brobygning, så hun ville lige snakke lidt med os. Fra nu af må man jo gerne begynde at tænke på sin fremtid, hvilken uddannelse skal man tage og hvilket job vil man have. Det kan godt være lidt overvældende og uoverskueligt. Især med alle de muligheder, og hvis man ikke har den fjerneste anelse, om hvad man vil, virker det næsten håbløst. Men jeg tror, jeg har en pænt god fornemmelse af, hvilken vej jeg skal tage.

BLOG CHALLENGE (husk nu den dramatiske musik.)

DAG 10 - Noget jeg bruger hver dag, som jeg ikke tænker over, men uden det ville det ikke være det samme.

Hm .. NU HAR JEG DET. Min daglige dosis 'Scrubs'. I kender måske serien? Jeg ved det lyder lidt mærkeligt .. men den er virkelig inspirerende og lærende. Prøv lige at se et afsnit her: Scrubs - Sæson 1 - Episode 1.
J.D. siger altid noget virkelig klogt, noget jeg selv kan bruge i mit liv. Jeg ser det altid, når jeg kommer hjem fra skole. Det er næsten en vane. Jeg tænker selvfølgelig over at jeg ser den, og jeg dør nok ikke hvis jeg glippede et afsnit. Men den lyser virkelig ens dag op, og de giver nogle fantastiske råd.

Turk og den smukke J.D. 

XOXO MIA. 

28 april, 2011

Den var svær.

Der er ikke sket så meget spændende i dag .. Intet faktisk. Så jeg springer direkte til min BLOG CHALLENGE. (Bare så I ved det, så forestiller jeg mig, at der er noget meget dramatisk musik, når jeg skriver "BLOG CHALLENGE.)
DAG 7 - Et CD cover, som får mig til at tænke.

Pas - I have NO idea. Jeg køber ikke så mange CD'er .. faktisk. Jeg lytter mere til YouTube. Den fik mig ..

DAG 8 - Et selvportræt.
Det er godt nok ikke af mig. Men det afspejler de følelser, jeg havde, da jeg tegnede den. Triste. Håber I kan se tårene.




DAG 9 - Mit klædeskab + yndlingssæt.

Ja, det er så mit klædeskab. Der er lidt af hvert i. I den blå kurv er mine gamle barbiedukker. Der er gamle spil. Men også mit tøj, min make-up, deodoranter og parfumer. De 2 sæt der ligger fremme er mit konfirmationssæt, som betyder meget for mig, den minder mig om en fantastisk dag. Den består af 2 dele, en nederdel og en top. Og så det par sko der står ved siden af. Det andet er en lille kjole, som jeg ganske vist ikke går i "all the time", men jeg elsker kjolen.


Nå, der var en hel del dage. Men det er det fucking internet. Vi må snart få styr på det.



XOXO MIA.

25 april, 2011

Hønen eller ægget?

Jeg har det altså ikke så godt med gåder. Og det vil I se i dagens BLOG CHALLENGE.

DAG 6 - Hvad kom først; hønen eller ægget?

Ush, jeg hader sådan nogle. Men jeg vil sige ægget. For hønen var jo først et æg, og så blev det til en høne.
Ikke?
Det er altså min konklusion. Jeg prøvede så at søge på GOOGLE, for at finde et svar. Jeg fandt denne artikel. Prøv lige at læse den ...  ARTIKEL.
Er jeg den eneste, der ikke fattede, hvorfor ægget kom før hønen? 



XOXO MIA.

24 april, 2011

Hitler, Mussolini, Lenin ...

Ja, I har måske hørt om dem. Det har jeg i hvert fald. Jeg sidder netop og er i gang med et projekt om 2. verdenskrig. Lad os håbe, at der ikke vil komme flere verdenskrige, for jeg er ved at gå til af antisemitisme, nazister og Hitler.

Nu til min BLOG CHALLENGE.
Jeg har heller ikke skrevet i går, fordi jeg var i Kolding Storcenter med hele familien. Og jeg havde nogle virkelig dumme sko på, der gjorde, at jeg fik vildt ømme tæer, og jeg var bare så træt, da vi kom hjem. Så her er ...

DAG 4 - Et eje, jeg har kært.

Ja, det lyder måske lidt barnligt. Men jeg har noget for bamser. Jeg har hundredevis af dem. Og én af dem har en speciel plads i mit hjerte; Vov Vov. Lad være med at dømme mig! Jeg var kun et barn, men kreative side var ikke færdigudviklet endnu. (:
Jeg har haft Vov Vov med over alt, på ferier og i børnehaven. Når vi glemte den, måtte vi tilbage igen.
I kan måske se 2 mørkegrønne tuschstreger ved munden. Det er der en god historie bag. Dens mund så nemlig meget trist ud før, den vendte ned af. Så da jeg var lille, tegnede jeg en glad mund med en tusch. Hehe ..

DAG 5 - Noget, jeg altid vil kunne spise. Noget, jeg aldrig vil kunne spise.
Jeg vil altid kunne spise tzatziki. Det er en græsk dild/salat bestående af; revet agurk, græsk yougurt/creme fraiche og hvidløg. MMMM!

Jeg vil aldrig kunne spise ost. Jeg hader det. På pizza og toast kan jeg sagtens. Men ost der ikke er smeltet. BVADR!

XOXO MIA.

Ny start.

Så er den nye side lavet. Jeg håber, at jeg vil beholde denne i længere tid end de foregående. Jeg har jo ændret designet et par gange. Men jeg vil meget gerne ha' jeres mening om designet. Er det svært at læse, ser det dumt ud? Og hvad der nu ellers kan være galt med den.
Mange tak.

XOXO MIA.

22 april, 2011

Av, fy og av.

I dag er der ikke sket det store. Jeg har været i haven, og hjulpet mor og far. Så tog vi et smut til stranden og fik is. And that's it.

Og så til min BLOG CHALLENGE. Jeg var ikke på i går, fordi vores internet driller for tiden. Så jeg skriver også DAG 2 i dette indlæg.

DAG 2 - Sidste besked i indbakken.
Fra min dejlige veninde, Edna - "Okay."
Ja, interessant besked. (:

DAG 3 - Top 10 over yndlingsbøger eller film.
Jeg laver en over bøger. Jeg har set mange film og serier, så jeg kan ikke beslutte mig.

Bøger.

1. Harry Potter og Dødregalierne. 
2. The Vampire Diaries - Skyggesjæle.
3. Harry Potter og De Vises Sten.
4. The Vampire Diaries - Mørkets Brødre.
5. Beautiful Dead - Arizona.
6. Beautiful Dead - Jonas.
7. Tora og Genfærdet.
8. Kængurudrømmen.
9. Gys og Guld.
10. Hvis jeg bliver ...

Det var nogenlunde det. Der er mange andre rigtig gode bøger, men det er vist de bedste.


XOXO MIA.

20 april, 2011

Reeen hygge.

Jeg er nu kommet hjem fra min mormor. Eller, jeg kom egentlig hjem i går, men jeg var så træt, at jeg ikke orkede at skrive. Men det var rigtig hyggeligt. Jeg fik taget nogle gode billeder, fik påskeæg, og vi besøgte min morfar .. på kirkegården, altså.


Desuden har jeg besluttet, at jeg vil starte på en .. DADADADAAAAA .. BLOGCHALLENGE!


DAG 1 - 3 materille ting på en øde ø.
Tja .. min computer selvfølgelig, min mors iPhone og et køleskab så jeg kan holde mig selv i live. Ja altså, jeg regner da med at køleskabet er inklusive mad. (:


XOXO MIA.

16 april, 2011

P Å S K E F E R I E !

YAY! Så har vi endelig fået påskeferie. Det betyder chokolade, chokolade og mere chokolade. Selvom om jeg er 14, bliver jeg aldrig for gammel til at lede efter påskeæg og klippe gækkebreve. Men der skal også være tid til andet end chokolade. Der skal spilles lidt fodbold og hygges lidt med mormor.

XOXO MIA.

14 april, 2011

- 18 grader.

Mindst. Jeg har det helt vildt dårligt med min veninde. Det er som om der er helt vildt meget kold luft mellem os. Jeg ved godt at man ikke skal have det sådan med sin veninde, men .. jeg har virkelig lyst til at slå hende. Det var lige før, at jeg ikke kunne holde dagen i dag ud. Jeg kan simpelthen ikke holde ud at være i samme lokale som som den ***. Vi plejede at være så gode veninder. Men det er som, at hun har ændret sig .. OG NEJ, det er ikke mig der har ændret mig. Det er virkelig hende. Jeg kan slet ikke kende hende. Så det har faktisk været en pænt nederen dag. Jeg havde virkelig lyst til at gå amok på hende, og bare råbe at jeg hader hende. Hvilket jeg faktisk ikke ved om jeg gør.


Men, jeg har dog besluttet mig for at skrive den ansøgning til Fanø forfatterskole. Jeg har været en smule i tvivl, men ikke længere. Nu gør jeg det!


XOXO MIA.

11 april, 2011

Hvad skal jeg sige .. ?

Min vens far er død for en uge siden. Jeg har ikke set min ven i en uge, fordi vi jo har været på brobygning. I dag holdt vi en mindehøjtidelighed i klassen for hans far. Det var sgu lidt trist. Lidt meget. Vi hørte "Let it be" af The Beatles. Selvfølgelig! Vores klasselærer elsker The Beatles. Men min ven var slet ikke i skole. Forståeligt nok. Jeg ville ærligt talt heller ikke vide, hvad jeg skulle gøre af mig selv, hvis han kom. Eller hvad jeg skulle sige. Han har aldrig været én jeg har været helt vildt meget sammen med. Men ikke desto mindre er han min klassekammerat.
Men mens jeg var til bøjletandlæge, var min mor i REMA 1000, og der så hun min ven og hans mor. Hun sagde det var første gang, de var ude af huset i lang tid. Godt, jeg ikke var med i REMA. Altså, jeg vil da gerne se ham, men hvad fanden skulle jeg sige?

XOXO MIA.

09 april, 2011

Snooooooork.

Ja, jeg keder mig helt vildt lige nu. Jeg sidder og laver en stil, og er ligesom gået i stå. Jeg skal skrive en stil, om et menneske jeg sætter pris på. Jeg har valgt min bedsteveninde. Der er nok at skrive om, ja. Men jeg har bare så meget andet at tænke på. Fx: I dag skal min vens far begraves. Han er død. Det er forfærdelig trist.
En anden ting er, at jeg er mega sur på min veninde. Hun er bare .. ARGH. Hun er så sur og mut hele tiden. Og i går skrev hun til mig, at det var mig der var barnlig. Men hver gang hun er sur, prøver jeg bare at lade som ingenting, fordi ellers går hun da helt amok. Jeg kender hende. Og så blev hun sur på mig i går, fordi jeg skrev korte svar på MSN. What? 0.0 Desuden er min mobil i stykker, den blev våd fordi jeg væltede et glas vand. Tsh .. Nå, men nu må jeg altså tilbage til stilen.



XOXO MIA.

05 april, 2011

2 + 4 x (5 - 43) .. ?

Tja .. det er det første, jeg tænker på, når jeg tænker på handelsskolen i min by, IBC (International Business College). Jeg er nemlig på brobygning i denne uge, og i dag var vi på IBC. Det var virkelig godt derude. Det var moderne, hyggeligt, lyst og ja .. Bare rigtig godt. I hvert fald bedre end gymnasiet (STX). Det er gammelt, mørkt og nedslidt. Det er ikke nær så hyggeligt. Men jeg vil jo gerne noget med sprog, filosofi og psykologi. Og STX tilbyder mere fagmæssigt. Men hvis man vil noget med økonomi og lignende, er IBC lige stedet. Men det var i hvert fald sjovt, at komme ud og se. Og det var da dejligt, at se hvad de andre gymnasiale skoler tilbyder.


XOXO MIA.

03 april, 2011

Klik.

Så har jeg endelig fået købt mig et kamera. Med alle de ture jeg skal på i år, må man jo eje sådan et. Jeg skal både til Kreta, København og Vestkysten i USA. Så der skal nok blive taget et par gode billeder. Og det har bare den sejeste farve, EVAARH


XOXO MIA.

Solskin, stranden, fodbold og en god veninde.

Hvad mere kan man ønske sig? Det var bare en super dag i går. Jeg skulle sove med en af mine bedsteveninder, Ida. Vi var både på og stranden og fik spillet en gang fodbold. Og så skinnede solen også lige. Kan det blive bedre? Nårh, jo da. Vi fik også Snickers. (:


XOXO MIA.

28 marts, 2011

YEAAAAH!


SÅ ER UDENDØRSSÆSONEN FOR FODBOLD ENDELIG STARTET IGEN! Jeg har glædet mig som en sindsyg hele weekenden, til at komme ud på græs igen. Og det var helt fantastisk! Jeg har gået ude hele weekenden og sparket til min bold, og har været i træningscenter, så min kondi blevet holdt oppe, til vi startede på den allersidste sæson i min klub. Ja, efter sommerferien kan jeg nemlig ikke spille i min klub mere, da jeg er blevet for gammel. Og der er ikke en pigeklub for U17 piger. Men det gør ikke noget, jeg tager bare ind til den større by der ligger 8 min. væk. Det er måske også meget godt, at jeg starter derude, om 1½ år skal jeg jo i gymnasium, og jeg kan vel godt få nogle nye venner derude.


XOXO MIA.

17 marts, 2011

I AM NUMBER FOUR.

Så er det blevet tid til en fed film igen. På lørdag skal jeg ind og se "I AM NUMBER FOUR" med 6 af mine veninder. Vi er  blevet rystet godt sammen, og det er faktisk dejligt. Jeg har fundet ud af at forandring ikke er så slemt alligevel. Det er dejligt at være sammen med nogle af dem, jeg ikke har været sammen med i så lang tid. Men i hvert fald skal vi 7 piger ind og se filmen "I AM NUMBER FOUR". Jeg har set traileren i TV'et et par gange. Den ser god ud. Jeg tror det er én for mig. Jeg kan godt lide det der med at han flygter, og så skal man dø i rækkefølge. Nice. Men det er også lang tid siden, jeg har set en vildt god film. I biografen, altså. Den sidste jeg så i biografen var "Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1". Men jeg tror det bliver vildt fedt. De er nogle skønne piger, og supersjove at være sammen med. Så jeg glæder mig.


Trailer - I AM NUMBER FOUR.
Nummer fire ser sød ud, ik'ås? (:


XOXO MIA.

13 marts, 2011

"Hvad er barnets navn?"

Det blev Victor! Jeg var til barnedåb i dag ved min venindes lillebror. Men selvom jeg siger veninde, er vi næsten familie. Men det var i hvert fald rigtig sjovt, rigtig rigtig sjovt. Vi tog ud til Kalvø Badehotel og fejrede det. Og da vi skulle spise .. det er her det sjove kommer .. kunne vi næsten ikke få en bid ned. Min veninde har nemlig 2 supersjove fætre, der hedder Mads og Mikkel, og vi grinte så meget at vi ikke kunne få noget ned. Det var ellers lækker mad. Og da vi kom til desserten og slikket, var vi så mætte at der ikke kunne komme noget ned. (Så lidt har vi da fået spist). Men det var rigtig hyggeligt. Også i kirken. Der fik vi også slik. Præsten snakkede nemlig om fristelser (I husker måske slangen i Edens Have der fristede Eva og Adam til at bide i æblet). Præsten sagde at vi alle skulle holde i hånd, og så gik hun og spurgte om hun kunne friste med 1 slikkepind, og så blev det 2 slikkepinde. Det var meget sjovt, og laaaangt. Og Victor skreg og skreg. Men det var en hyggelig dag, rigtig hyggeligt.


XOXO MIA.

10 marts, 2011

Host .. Host.

Nu har jeg ligget i sengen, i hele 2 dage. Jeg er syg. Og jeg er simpelt hen træt af det. Jeg ligger og er snottet, hoster, og jeg er træt hele tiden. I det mindste får jeg lavet en masse en masse lektier.
Men jeg skulle have været i byen med mine 4 veninder i dag, men jeg måtte selvfølgelig aflyse. Sådan noget lort. Men jeg tror jeg har trængt til et par fridage. Jeg er træt af skolen, og at kunne arbejde hjemmefra er ikke helt dårligt. Her kan man være i fred, spise pindeis (jeg synes det hjælper på hosten) og spille computer. Så, alt i alt, er det ikke for dårligt. Men det er blevet en smule kedeligt, så det bliver rart at komme tilbage igen.


XOXO MIA.

06 marts, 2011

MGP - 2011.

Ja, i går var der jo det årlige børne MGP. Og jeg var faktisk overrasket. Jeg har altid syntes at der var mange sange der var platte osv. Men i år synes jeg faktisk at næsten alle var vildt gode, og folk kunne endda synge. (: Men der var vist blevet brugt en del autotune.

Nå, men Chestnut Avenue vandt altså. Og de var sgu da pænt gode. Nej, det er en underdrivelse. JEG ELSKER DEM! Nichlas kan synge, og både Malthe og Nichlas kan spille. Plus at Nichlas er MEGALÆKS.
Og sangen var bare fed. Jeg kunne nu også godt lide sang nummer 10. Jeg har siddet hele dagen og rocket med til de 2 sange. (:

Chestnut Avenue, Tro på dig selv - MGP vinder 2011













XOXO MIA.

05 marts, 2011

Veninder og venner.

Gosh, jeg har et virkelig stort problem. Det dækker bare over en længere periode, så det er for indviklet at forklare. Men lad os bare sige, at jeg har gjort noget, som jeg ikke skulle have gjort. Ikke noget der har gjort folk sure, men noget der har gjort mig selv sur på mig selv. Jeg ville ønske så inderligt at jeg ikke havde gjort det. Desværre kan jeg ikke skrue tiden tilbage og gøre det om. Og ja, som titlen siger, så har det noget at gøre med veninder. Det er problemet med nogle piger, inklusive mig selv. Vi tager ting alt for personligt og overtolker alting. Eller er det kun mig? Det er nemmere med drenge, de går ikke op i at ens ven, ikke siger farvel til en, eller at de gør noget, som man ikke skulle gøre. De kommer videre. Det kunne jeg godt lære af.


XOXO MIA.

01 marts, 2011

Menstruation fører til adoption.

Nej, det ved jeg jo godt at det ikke gør. Men min månedtlige menstruation er lige kommet, og jeg havde bare de vildeste smerter. Og så kommer jeg til at tænke på hvor ekstreme smerterne ikke må være når man skal føde. Så jeg tænker lidt på at adoptere, man slipper for smerterne ved selv at føde, man slipper for at blive tyk, og de er altså bare kære de små mørke mennesker. Og oveni det hele gør man jo også en lille dreng eller lille pige en kæmpe tjeneste. Ulempen er selvfølgelig er det ikke er ens eget barn, det er der jo noget specielt ved. Man bringer liv til verdenen, og man har selv lavet, det er ens eget afkom. 
Det koster jo også at adoptere, det er vist ret dyrt. Men min genbos datter har lige adopteret en lille dreng fra Etiopien og han er bare vildt sød. Nå, nu er der heldigvis lang tid til at den beslutning skal tages.


XOXO MIA.

27 februar, 2011

Fyre - Skal man elske eller hade dem?

Så nu tager jeg hul på et meget omtalt emne mellem veninder; FYRE. Skal man elske dem, eller hade dem? Vi gør vel egentlig begge dele. Vi kan jo ikke leve uden dem vel. Og helt ærligt, hvordan ville en verden uden Rob, Taylor, Torres og JB se ud? Ikke for godt, nej. De er nu ret søde, de fyre. På hver deres måde, selvfølgelig. Jeg prøvede at lave min drømmefyr, sat sammen af 4 superflotte fyre; Ben Barnes (Hår og ansigt), Fernando Torres (Øjne), Orlando Bloom (Smil) og Taylor Lautner (Krop). Njarh, resultatet blev ikke så godt. De er nu bedre hver for sig. De er ikke helt perfekte, men er der egentlig en helt perfekt fyr derude? En der både er sød, sjov, charmerende, romantisk og lækker? Nok ikke. Perfektion er uopnåeligt. Men en fyr der er sød, sjov, charmerende, romantisk og lækker, er jo bare min defenition af drømmefyren. Hvad er din?


XOXO MIA.

25 februar, 2011

Græsk mytologi.

Så nærmer projektugen sig. I dag har vi diskuteret de overordnede emner. Det var meningen at hver elev skulle komme op med ét overemne, men til slut havde vi 6 overemner, og vi er 25 personer i klassen. Nå, men jeg havde allerede sat mig i hovedet, at jeg ville skrive om den græske mytologi. Og et overordnet emne der passer dertil kunne jo fint være; Tro. Jeg mente selv at det var et perfekt overordnet emne, men et par drenge kom op med det overordnede emne; Kaos. Og størtedelen af min klasse er drenge, så i kan nok regne resten ud.
Kaos er da et godt overordnet emne, men nu havde jeg bare lige sådan glædet mig til at skrive om græsk mytologi. Min lærer sagde dog at det let kunne gå hen og blive emnearbejde. Men hvis man snakker med folk der har at gøre med græsk mytologi, og tænk hvis der var folk der stadig troede på græsk mytologi. Det ville da være helt fantastisk.
Men "Kaos" blev det altså, så jeg har besluttet mig for at skrive om en hjælpeorganisation; Læger uden grænser. Det er godt nok det modsatte af kaos, men de er der jo når kaos er til. Anyways, jeg glæder mig til at se hvad det bliver til, og det bliver forhåbentlig godt.


XOXO MIA.

24 februar, 2011

Frihed, Ansvar og Håb.

Jeg er blevet utrolig glad for kristendomstimerne. De andre forstår mig ikke. Men jeg elsker at snakke om ting som; frihed, ansvar, tvivl, tillid, håb, det god og det onde og angst. Jeg elsker i det hele taget at snakke, men især om ting der stikker lidt dybere. Ting hvor der ikke kun er ét svar, som det jo er i matematik. Der er ét svar, KUN en løsning. Men i det her .. Alle har forskellige meninger og tanker om fx frihed. Og ikke kun en rigtig løsning, der er flere forskellige tolkninger. Og det kan jeg lide. Når jeg fortæller om min tolkning af frihed, fortæller de andre og det er fedt at høre andres tolkninger. Tolkninger jeg måske slet ikke havde tænkt på. I hvert fald er kristendom blevet et af mine yndlingsfag.


XOXO MIA.

Humor = At gøre grin med andre?

Nej, det lyder ikke rigtig, vel? Jeg kom til at tænke på det i bussen. Et par af mine venner morede sig over de andres dumhed, fordi de selv er så pisse kloge. Det var så ubehageligt at høre på. De sidder bare der, og udspørger dem og alle mulige spørgsmål, og griner så når der ikke kan svares. Det er modbydeligt! Er det virkelig humor? Er det virkelig så sjovt at se andre blive ydmyget? Er det nødvendigt at spille på andres dumhed, for at more sig? Sådan har jeg aldrig forstået humor. Men måske er jeg forkert på den ..


XOXO MIA.

23 februar, 2011

Forårsrengøring!

Ja, så er forårsrengøringen startet. Selvom det godt nok ikke rigtigt er forår. Men rodet og snavset på mit værelse blev simpelthen for meget. Jeg kan kun tage snavs og roderi til en vis grad. I skolen og med mine lektier er jeg simpelthen en perfektionist og et ordensmenneske helt ned til det sidste.
Nå, men tilbage til rengøringen ..


XOXO MIA.

21 februar, 2011

Kærlighed gør ondt.

I dag har jeg set sandheden i øjnene. Jeg har fundet ud af den dreng jeg er forelsket i, ikke ser mig som andet end en ven. Ja, sandheden gør ondt. Jeg har vel altid troet, at hvis jeg bare ventede længe nok, så ville der være en fremtid med ham i. Men hvis man ikke tør tage det første skridt, bliver det måske aldrig til noget. Og lige nu aner jeg ikke hvad jeg skal gøre. Jeg bliver bange, når jeg tænker på at når vi går ud af folkeskolen, ser jeg ham måske aldrig igen. Jeg kan ikke leve et liv uden ham i. Eller kan jeg? På det sidste har jeg tvivlet. Han er en rigtig god ven, men er han virkelig mere end det. Argh, jeg kan ikke finde ud af noget. Kan jeg lide ham eller ej? Hvorfor skal det være så svært? Ja, jeg ved det. Lyt til dit hjerte. Det gør jeg, det gør jeg .. Men jeg hører intet ..


XOXO MIA.

Mit Første Indlæg.

Jeg har nu oprettet min blog. Endelig! Jeg har gerne ville have en i lang tid, men har aldrig fået det gjort. "Ved Verdens Ende" hedder den. Jeg har lige set Pirates of the Caribbean, så jeg blev vel lidt inspireret.
Jeg ved bare at det her er noget for mig. At skrive sin tanker og meninger ned, bedre bliver det ikke. Jeg fører også dagbog, men det er mine allerdybeste hemmeligheder der står der i. Men her kan man jo også give slip på følelserne og bare skrive. Følelser har vi jo alle. Alle har været kede, alle har været glade. Og mon vi ikke alle også vil opleve sand kærlighed en dag ..
Det var første indlæg i min blog. Herligt! Det var alt for nu, siden skal redigeres en smule endnu, men jeg vender tilbage.


XOXO MIA.